Търсене в този блог

вторник, 22 ноември 2011 г.

SPOCK’S BEARD обявиха имената на новия ВОКАЛИСТ и БАРАБАНИСТ

Групата бързо възстановява личния си състав и след новината за напускането на певеца Ни Дивирджилио, сега ставя ясно, че новият вокалист е ТЕД ЛЕНЪРД (Enchant, Thought Chamber).
В допълнение, SPOCK’S BEARD имат и нов барабанист - ДЖИМИ КИЙГЪН, свирил със Сантана и с Джон Уейт. Той участва в турнетата на групата през последните години, но сега вече ще се радва на статута на 'пълноправен член'.
SPOCK’S BEARD ще издадат концертно ДВД и ще направят серия концерти в Европа в началото на 2012, а новият студиен албум е предвиден за лятото.

Едни вежливи, мили хорица ви поздравяват....

Slayer работят по нов албум

С кратко съобщение в Туитър, Дейв Ломбардо оповести, че Slayer правят нов албум.
"SLAYER пишат нов албум", написа Ломбардо, като не допълни информацията с никакави подробности.
През юни тази година групата съобщи, че ще отложат работата по новия си материал, докато китаристът Джеф Ханеман се възстанови от тежкото заболяване некротизиращ фасциит, което получи след ухапване от паяк.

BIOHAZARD най-после показаха обложката на 'Reborn In Defiance'

Както вече ви съобщихме многократно, дългоочакваният нов албум на легендите на Ню Йорк хардкора, който първоначално трябваше да излезе през есента, ще бъде издаден на 20 януари от Nuclear Blast/Wizard.

А днес вече можем да видим и обложката на 'Reborn In Defiance'.
Барабанистът ДАНИ ШУЛЪР я коментира с думите: "Аз съм голям фен на виниловите плочи, както и на убийствения дизайн, който много от тях имаха на времето. Затова исках тази обложка да бъде уникална. Според мен се получи много интересно, с този ембрион, все още не развален от външния свят, но вече притежаващ сърцето на бунтар."

Китаристът БИЛИ ГРАЗИАДЕЙ добавя: "Невиността на младостта винаги е била много важна тема за нас. Спомнете си децата, които си играят на мястото, на което е било извършено убийство на корицата на 'Urban Discipline' или детето, което тича с противогаз върху 'State of the World Address'. Сега в 'REBORN IN DEFIANCE' имаме неродено дете, което чака да бъде хвърлено в един свят, който ще му открадне неопетнената чистота на детството, с която всички започваме."

Дани обяснява обложката с едно единствено изречение: "Всичко започва в утробата".

ВИНИ МУР вече е в София

Китаристът, който записа името си в историята на UFO, групата на АЛИС КУПЪР, VICIOUS RUMORS и други, ще се представи пред българските си фенове.
ВИНИ, който е на солово мини турне от общо 12 дати, ще свири тази вечер в столичния *MIXTAPE 5*. Той пристигна в София още вчера и веднага посети клуба (на снимката долу), за да се запознае с условията и да застане пред камерите на късното шоу на БНТ 1 - 'Денис и приятели', заедно с музикантите от групата си - Фулвио Фелисиамо (ритъм китара и вокали), Симоне Масими (бас) и Роберто Пирами (барабани).
Можете да чуете интервю с него днес по радио " Тангра Мега Рок" в 13:00

Последователи