Търсене в този блог

сряда, 4 януари 2012 г.

Джеймс Хетфийлд замеря с камъни папараци

Фронтменът на Metallica се ядосал, че го снимат докато яде сладолед
Вокалистът на култовата банда Metallica Джеймс Хетфийлд не показа никакво смирение покрай коледните празници и показа тъмната си страна.

Певецът извади "рогата" си по време на семейна почивка в уругвайския курорт Хосе Игнасио. Докато похапвал сладолед със сина си той бил разпознат, а по-късно към тях се приближили и фоторепортери. 

Без да е в някаква неприлична ситуация, Джеймс се ядосал и започнал да замеря с камъни фоторепортерите. До някакви контузии не се стигнало заради бързите реакции на папараците, но пък пострадала колата им.

"Когато видя хората с фотоапаратите, Хетфийлд излезе на улицата, взе няколко камъка и ги замери с тях", разказа Гастон Ренис пред местния в. "Паис". Той работи като фотограф за списанието за знаменитости "Ола".

След инцидента било подадено оплакване в местната полиция, като все още не е ясно какви санкции ще последват за фронтмена на Metallica.
 

Blaze Bayley с концерт в София на 22 март?

В официалната фейсбук страница на бившия вокалист на IRON MAIDEN Blaze Bayley е публикувано следното съобщение:

   Потвърден е още един концерт: 22 март, клуб "R.B.F.", София, България

   Датата присъства и в тур-секцията на официалния сайт на Bayley. Потвърждение за това събитие от българска страна за момента няма. Ще ви държим в течение на всички подробности около него, а ако то се осъществи, това би бил втори концерт на Blaze Bayley в България - през 1995-а година той гостува у нас като фронтмен на IRON MAIDEN.


Позрдав за вас!

СПЕЧЕЛИ БИЛЕТ за концерта на Tarja Turunen! Виж как!!!
BLVD.bg - новият информационен гайд за музикални събития в България, подарява 3 билета за концерта на финландската суперзвезда Tarja Turunen, който ще се състои на 26 януари 2012 година в новата мултифункционална зала "Арена Армеец София".За да участваш в томболата, която ще определи кои са тримата късметлии, виж правилата на играта ТУК.Вече са известни подгряващите групи, които ще се качат на сцената в "Арена Армеец София" преди Tarja Turunen. Това са италианските банди Sylpheed и Scala Mercalli.Шоуто на 26 януари ще е петото гостуване на Tarja Turunen в България, след два концерта на звездата в София, участие на фестивала Каварна Рок Фест 2010 и спектакъла й в Античния театър в Пловдив на 21 септември 2011 година.Датата е част от световното турне на Tarja Turunen в подкрепа на актуалния й албум What Lies Beneath. След обиколката, певицата и групата й ще се съсредоточат върху записите на нов студиен проект и не възнамеряват да изнасят концерти в близките пет години.

 УЧАСТВАЙ В ИГРАТА!

Последователи