Търсене в този блог

четвъртък, 26 януари 2012 г.

Концертът на Таря Турунен ще се състои на 27-ми януари (петък)!

Организаторите от Loud Concerts потвърдиха официално, че концертът на Таря ще се състои утре, 27-ми януари, като мястото остава Арена Армеец.
"Успяхме да осигурим полет от Букурещ до София за утре. Групата ще бъде в София утре на обяд", каза Мартин Стоянов в ефира на Z-Rock.
Всеки закупил билет за 26-ти януари може да го използва без презаверка за концерта на 27-ми януари.

Снегът блокира Таря на километри от българската граница! 
Таря Турунен и екипът й са блокирани на километри от българската граница, поради обилните валежи от сняг и усложнената обстановка по пътищата не само в България, но и в съседна Румъния, където дори е обявен код Червено.
От Loud Concerts официално съобщават, че поради тези причини обявеният за днес (26.01.2012) концерт на финландската метъл кралица Тяра Турунен в София - няма да се състои.
Екипът на Loud Concerts прави всичко възможно концертът да се премести и състои на следващия ден и към момента има уверенирето на ръководството на зала “Арена Армеец”, както и на всички подизпълнители, че това би могло да се случи.
Официално съобщение за това кога и дали Таря ще пее в София ще има най-рано в следобедните часове на днешния ден, добавят още организаторите. В момента осъществяването на концерта зависи изцяло от атмосферните условия и това кога властите ще отворят граничният пункт при Гюргево.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Споделете и вашето мнение - то е важно за нас!

Последователи