Търсене в този блог

сряда, 15 февруари 2012 г.

Барабанистът на LORDI почина на 38...



Онлайн рок радио Tangra Mega Rock!
ТОНМИ ЛИЛМАН, известен и като ‘Otus’, барабанист на финландските метъл кукери LORDI, е починал вчера, 14 февруари. Причината за смъртта му засега е неизвестна.

Самоличността на барабаниста на LORDI не беше известна, поради политиката на групата, членовете й да се крият зад маските си. 'OTUS' се присъедини към тях през 2010 след уволнението на предишния музикант на този пост - Кита, имено защото последният разкри кой е.

Ето и официалното изявление на останалите в LORDI:

Нашият скъп приятел и член на нашата група, “Otus” Тонми Лилман ни напусна. Ще ни липсва страшно много. Изказваме нашите съболезнования на семейството и приятелите му.

Благодарим ти, ОТУС, благодарим ти от все сърце за краткото време, в което те познавахме и прекарахме заедно. Почивай в мир, приятелю.
"


ЛИЛМАН премина като барабанист и през SINERGY, TO/DIE/FOR и бе част от пародийната хеви метъл група Kylдhullut, в която лидер бе АЛЕКСИ ЛАЙХО от CHILDREN OF BODOM.

Покойник имаше репутацията и на талантлив звуков инженер и много способен графичен 3D дизайнер.



Deez Nuts с концерт в София!


Deez Nuts 
 
 
Първи концерт в България на хитовите австралийци Deez Nuts! Групата е сформирана през 2007-ма година в Мелбърн, Австралия с идеята това да бъде хардкор проект с елементи на рап. През 2008-ма излиза албума Stay True, с който Deez Nuts обикалят света. Модерното звучене и умело комбиниране на елементи от хардкор, пънк и хип-хоп сцената, привлича огромен брой почитатели, най-вече от по-младите поколения. През 2010-та излиза и вторият албум This One’s For You, който само затвърждава позицията на Deez Nuts, на една от най-популярните ъндърграунд банди в Австралия.

Последователи