Търсене в този блог

петък, 23 март 2012 г.

Виж финалния ред на групите на Loud Festival 2012!


Виж финалния ред на групите на Loud Festival 2012!

Loud Concerts има удоволствието да обяви и финалния ред на излизане на групите, които ще се включат в Loud Festival 2012.
2 юни (събота)

W.A.S.P.
Symphony X
Behemoth
Lacuna Coil
Tristania

3 юни (неделя)

Slayer
Annihilator
Soulfly
Meshuggah
Asphyx

За радост на феновете на моторите, организаторите на Loud Festival 2012, съвместно с българския мотоциклетен портал moto.bg, предлагат специален мото пас - той ще включва двудневен фестивален билет, безплатен къмпинг и място за мотор в допълнителен мото паркинг, разположен в непосредствена близост до къмпинг зоната.

Мото пасовете ще са на цена от 99 лева и ще могат да бъдат закупени на www.moto.bg. От мото портала ще бъде издаден ваучер, който впоследствие ще може да бъде заменен за мото пас на входа на Loud Festival 2012. Продажбата им онлайн ще започне на 26 март.
Пускането в продажба на мото пасовете съвпада с дългоочакваното за мото ентусиастите Откриване на Мото Сезон 2012, което ще се състои на 24 март. Купонът ще започне със зрелищно моторно шествие из цяла София и ще завърши пред резиденция "Бояна". На място на събитието ще бъде разположена и специална Loud Festival шатра, откъдето най-нетърпеливите ще могат да се сдобият с мото пас или със стандартен билет за фестивала.
Напомняме, че двудневните билети за Loud Festival 2012 на цена от 99 лева са в продажба ексклузивно в мрежата на Eventim. Вече могат да бъдат закупени и специални комбинирани билети на цена от 104 лева, които включват двудневния пропуск за фестивала и място за палатка във фестивалния къмпинг. 

Билети за Loud Festival 2012 ТУК>>

Освен някои от най-добрите рок и метъл групи, Loud Festival 2012 ще предлoжи на феновете на тежката музика още много разнообразни атракции. В специално обособената парти зона ще присъства задължителният кран за бънджи скокове, фестивално радио, което ще звучи през целия период на феста, метъл караоке, джаги и др. Специално внимание е обърнато и на кетъринг зоната на фестивала.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Споделете и вашето мнение - то е важно за нас!

Последователи