Търсене в този блог

понеделник, 30 януари 2012 г.

Guns N' Roses ще са хедлайнерите на Sofia Rocks 2012



Guns N’ Roses забиват в България на 8 юли
Легендарната рок група Guns N’ Roses ще взриви българската публика на 8 юли.

Аксел Роуз и компания ще се качат на сцената на стадион "Българска армия" за своя първи концерт в България като един от хедлайнерите на Sofia Rocks 2012, съобщават организаторите от Болкън Ентъртейнмънт.

Световното турне на бандата за последния им албум “Chinese Democracy” минава с изключителен успех до момента. Guns N’ Roses завършиха годината с поредица от напълно разпродадени концерти в САЩ и Канада. В рамките на турнето си те имаха и концерт пред повече от 30 000 души в Букурещ, Румъния. 

Групата е създадена в Лос Анжелис, Калифорния през 1985 година. Най-продаваният им албум е „Appetite for Destruction”, който достигна зашеметяващата цифра от 38 милиона продадени копия по света.

След 1993 година бандата прекратява работата си, докато през 2008-ма година не се завръща отново на рок сцената с албума “Chinese Democracy”. 

Sofia Rocks 2012 ще се състои на 7 и 8 юли 2012 година (събота и неделя) на столичния стадион "Българска армия". Организаторите обещават съвсем скоро повече информация и за другите групи, както и за цените на билетите за фестивала.

Последователи