Търсене в този блог

петък, 10 февруари 2012 г.

Foo Fighters идват в България тази година?

Добрите новини продължават и продължават! Явно българската музикална метъл и рок сцена с всяка следваща година се доближава до европейските такива! 

Foo Fighters идват в България?

Информация за концерт на Foo Fighters в София се появи в страницата на американския сайт Concert Boom, наред с точните дати и локации на още 16 предстоящи изяви на американската рок банда, 12 от които вече са обявени и в официалния сайт на музикантите.
Събитието в София няма посочена дата, нито място на провеждане, но още от лятото на 2011 година името на бандата, която ще вземе участие в шоуто на Grammy Awards 2012 на 12 февруари, се спряга във връзка с програмата на тазгодишния Sonisphere Festival.

Wasting Light World Tour – световното турне на Foo Fighters в подкрепа на седмия студиен албум на мултиплатинената група, предвождана от Дейв Грол, стартира в началото на 2011 година от САЩ и вече премина през два европейски етапа в периода юни – август 2011 година.

По непотвърдена информация, Foo Fighters ще имат концерт и в Белград, но и тази дата все още не е обявена никъде.
Всички дати от турнето на Foo Fighters, обявени на сайта Concert Boom тук.

Godsmack със сигурност в първата вечер на Sofia Rocks 2012

Godsmack в първата вечер на Sofia Rocks 2012

 
Култовата американска хеви метъл банда Godsmack ще пристигне в България за концерт в първата вечер на фестивала Sofia Rocks 2012. Информацията идва след слуховете от преди седмица, че Godsmack може да са част от фестивала, но нищо не беше потвърдено.
Както вече ви съобщихме и най-вероятно всеки уважаващ себе си фен знае, тазгодишното издание на мащабното събитие ще се състои на 7 и 8 юли (събота и неделя) на Национален стадион "Васил Левски".
Във втората вечер на Sofia Rocks 2012 - 8 юли, за първи път на българска сцена ще се качат музикантите от култовите банди Iggy and The Stooges и Ugly Kid Joe, които ще забият преди хедлайнерите - легендите Guns N' Roses.

Последователи