Търсене в този блог

събота, 4 февруари 2012 г.

И Godsmack ще забиват на Sofia Rocks на 7 и 8 юли!!!!!!!!



Godsmack забиват с Аксел Роуз в София
Godsmack ще забият на стадион "Българска армия"! Поредната мечта на българския рок фен отлетя и стана реалност. Емблемата на рока от 90-те пристига у нас за пръв път за фестивала Sofia Rocks на 7 и 8 юли, научи агенция Стандарт Нюз от достоверен източник.

След като преди няколко дни обявиха идването на дълго чаканите Guns N'Roses на 8 юли, организаторите "Болкън ентъртеймънт къмпани" се заканиха да докарат само банди, които не са свирили у нас. Имената на групите най-вероятно ще бъдат обявени официално на пресконференция в понеделник.

За дебюта на български стадион на Godsmack се заговори още миналата година. Повод за това стана българката Ирина Чиркова, която е в екипа на вокалиста Съли Ерна за соловия му проект Avalon. Виртуозната челистка призна, че навива Ерна за концерт у нас. Татуираният глас обаче ни подмина миналото лято. Но вече е ясно - 2012-а е годината, в която най-накрая ще акостира в София, и то с цялата банда. Единствената неизвестна е дали ще свирят на 7 или на 8 юли. Най-вероятно Gоdsmack ще забият първата вечер, която е отредена на по-тежкия саунд, а втората ще блеснат Аксел Роуз и шайката му.


1 коментар:

Споделете и вашето мнение - то е важно за нас!

Последователи