Търсене в този блог

сряда, 11 януари 2012 г.

Кой иска да стане новият вокалист на Killswitch Engage?

Killswitch Engage търсят нов вокалист

 

 

 

Killswitch Engage се обърнаха към феновете си във Facebook в търсене на нов вокалист. Групата обяви, че всички желаещи да заемат освободената от Хауърд Джоунс ключова позиция, могат да изпратят mp3 или линк към свое изпълнение.
"Получаваме много запитвания за свободната позиция за вокалист. Ако проявявате интерес, изпратете mp3 или линк към песен, снимка и кратко ваше описание по имейл, който ще откриете в секцията "Контакти" на страницата http://killswitchengage.com/"
През 2010 година, Killswitch Engage свириха с вокалиста на All That Remains Фил Лабонте като заместник на Джоунс, но ангажиментите на Лабонте няма да са дългосрочни. Носят се слухове, че оригиналният вокалист на групата Джеси Лийч може да се завърне за постоянно, след като и той пя на мястото на Джоунс преди две години.  
Междувременно самият Хауърд Джоунс направи изявление за раздялата си с групата, обяснявайки, че тя е напълно приятелска и се дължи на здравословни проблеми.
"Както някои от вас сигурно знаят, последните години бяха много интересни, меко казано, докато се борех с някои лични проблеми. Един от тях беше диагнозата ми диабет тип 2, който е останал неоткрит в продължение на години. Другите от групата ме подкрепиха в трудните моменти и, да си кажа честно, те са хората, благодарение на които продължавам напред", написа той онлайн.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Споделете и вашето мнение - то е важно за нас!

Последователи